Почела продаја котизација за Сомборски котлић

Туристичка oрганизација Града Сомбора организује традиционалну манифестацију XXIV „Сомборски котлић“, 26. jуна на Тргу Светог Tројствa. Цене котизација су 3.500,00 динара за учеснике који се не такмиче у кувању паприкаша, односно 5.000,00 динара за такмичаре. Ценом котизације обухваћени су један сто и места за седење за осам особа, 4 кг (бруто) очишћене и исечене рибе, једна промо мајица „Сомборског котлића“, дрва за ложење и ложишно место. Учесници ће добити купоне за рибу, столове, ложишна места и дрва.

Риба ће се, уз купон, преузимати 26. Јуна, у периоду од 10 до 18 часова у рибарници ’’Златна рибица’’ на “Пијаци у ланцима“. Сто и ложишно место ће бити одређени бројем на купону. Дрва ће се преузимати купоном од овлашћених редара.

Екипе учесника треба са собом да понесу котлић, ланац за котлић, дрва за потпалу, лук и зачине, тесто, хлеб, пиће, тањире, есцајг, сипаћу кашику, чаше, столњак и по жељи додатни аранжман за уређење стола.

Осим предвиђеног такмичења у кувању рибљег паприкаша и награда за три најбоља по оцени стручног жирија, организатори манифестације ће наградити и три најлепше аранжирана стола, те три највеселија друштва.

Додатне информације се могу добити у Туристичкој организацији града Сомбора, Трг Светог Ђорђа 1 (Стара градска кућа, локал 16), или на телефон 025/434-350 или 025/434-330, сваког радног дана од 08 – 17 часова и суботом од 09-14 часова.

Организација манифестације ће бити прилагођена актуелним мерама Владе Републике Србије.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs