Почели радови на реконструкцији пода у црвеначкој хали

Rekonstrukcija

Радови на санацији и реконструкцији хале “Слободан Чиле Мишковић” у Црвенки, који су започети реконструкцијом крова, настављени обнављањем ЛЕД расвете у хали и постављањем нове столарије, настављени су данас постављањем новог пода.
Директор Спортског центра општине Кула, Владан Рачић, врло емотивно је доживео почетак радова у хали.
Преко тридесет година, сваки дан сам у овој хали и она мора да се реновира. Ово је четврта фаза радова и верујем да ће да буде на понос свих грађана Црвенке.
Рачић је истакао да ови радови обухватају још и постављање рампи за особе са инвалидитетом и улаз за хитне случајеве, а рок за завршетак радова је 60 дана.
Председник општине Кула, Дамјан Миљанић, је истакао да већ годинама уназад средствима Покрајине, општине, а у овом случају и средствима Министарства за спорт, фазно је реконструисан један од најзначајнијих спортских објеката у општини Кула.
Урађена је реконструкција крова, постављена је нова ЛЕД расвета, урађени су портали и замењена је столарија, а сада је на ред дошло и мењање пода. Надамо се да ће следеће године доћи до радова на изолацији и да ћемо тиме завршити радове на овој хали, рекао је председник Миљанић.

Приликом раније посете хали, министар Вања Удовичић и Министарство спорта и омладине су препознали потребе Спортског центра општине Кула за обнављањем спортске инфраструктуре, те су обезбедили потребна средства за ове радове, закључио је председник Миљанић.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије