Почиње Belgrade Beer fest: Више од 60 бендова на две фестивалске бине

Највећи пивско-музички фестивал у овом делу Европе – Belgrade Beer fest, и овог лета ће, од 18. до 22. августа на Ушћу, угостити више од 60 извођача. Ове године новост је још једна бина под називом “Riff and Beer”.

“Riff and Beer” stage

Поред главне бине на којој наступају легендарни бендови са ових простора, на новој Riff and Beer бини наступиће мноштво бендова који су задужили српску рок музику као што су Бјесови, Pero Defformero, Kристали, Деца лоших музичара, Вуча (ex Darkwood Dub), Love Hunters, Texas Flood, Six Pack и многи други.

Процедура улаза

Услов за улазак на фестивал је поседовање једне од следећих потврда: потврда о вакцинацији, потврда да је особа прележала Kовид-19, негативан ПЦР тест и негативан брзи антигенски тест.

Фестивал је организовао могућност тестирања у свим AQUALAB лабораторијама у Београду и широм Србије и обезбедио повлашћену цену за брзи антигенски тест од 490 динара. Списак лабораторија можете видети ОВДЕ.

Фестивал је додатно обезбедио и пункт за тестирање у близини одржавања фестивала – на паркингу иза Тржног центра Ушће, по такође повлашћеној цени од 490 динара.

Радно време пункта за тестирање је у среду од 14 – 22 часа, а од четвртка до недеље од 10 до 20 часова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs