Поште и пакетомати ускоро на бензинским станицама

Pošta

Шалтери Поште Србије и пакетомати, на којима се могу подићи наручене пошиљке, ускоро ће бити доступни грађанима широм Србије на бензиским станицама Кнез петрола, најавио је вршилац дужности директора Пошта Србије Зоран Ћорђевић.

Он је присуствовао отварању нове бензинске пумпе те нафтне компаније у Шимановцима, где је потписао са генералним доректором Кнез петрола Златком Аничићем уговор о пословној сарадњи који ће омогућити ширење поштанске мреже путем уговорних пошта, које ће бити отворене у оквиру бензинских станица.

Ђорђевић је казао да је циљ Пошта Србије да шири своју пословну мрежу, како би своје услуге учинила доступним што већем броју грађана. „Изабрали смо Кнез петрол из више разлога – то је компанија која има велики потенцијал и присутна је скоро свуда у нашој земљи. Желимо да будемо ближе нашим грађанима, а то је примарно за обе компаније“, поручио је Ђорђевић.

Ђорђевић је казао да ће нова пумпа у Шимановцима бити прва у низу у којој ће бити доступни шалтери поште и услуге његове компаније. Нагласио је да је Пошта Србије у своје услуге увела и пакетомате за подизање пошиљки.

Објаснио је да је реч о савременим дигиталним аутоматима на којима грађани могу да поруче и подигну своје пакете у време и на месту које њима одговара.

„Унапређењем свог пословања на овај начин, Пошта Србије, као одговорна компанија, жели да својим грађанима пружи лакши и угоднији живот“, рекао је Ђорђевић.

Први пакетомат у Србији постављен је на новоотвореној пумпи у Шимановцима у улици Капетана Крстића 2.

Директор Кнез петрола Аничић рекао је да је потписани уговор од великог значаја за унапређење живота свих грђана широм земље.

„Ускоро ће грађани Србије моћи да плаћају своје рачуне на нашим бензинским пумпама, али и да подижу пакете на пакетоматима“, казао је Аничић.

Он је истакао да је ово 105 отворена пумпа његове компаније, а четврта у низу као премијум бренд.

Најавио је отварање још две овакве станице до краја године у земљи.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs