Појачане контроле на београдском аеродрому како би се спречио рад дивљих таксиста: „Недопустиво је да они варају наше грађане“

Taksi stajaliste

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић истакао је данас да ћеполиција појачати контролу на аеродрому „Никола Тесла“ како би у потпуности спречила рад дивљих таксиста.

Министар је након разговора са представницима Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, представницима града Београда, руководством аеродрома, припадницима граничне полиције, комуналне и других надлежних институција нагласио да акција усмерена против дивљих таксиста неће бити једнократна и кратког даха, већ да ће бити сталног карактера, наводи се у саопштењу МУП-а.

Нагласио је да су министар Горан Весић и он истрајни у спровођењу ове акције, која је покренута априла ове године и да неће одустати у намери да се заведе ред на београдском аеродрому.

– Недопустиво је да нелегални таксисти варају наше грађане, странце који долазе у нашу земљу и ремете рад такси служби које легално послују. Полиција и друге надлежне службе стаће им на пут и овај проблем решити – поручио је Гашић.

Страни туристи и инвеститори који долазе у нашу земљу први утисак о нама и Србији, како је рекао, стекну управо на аеродрому, а дивљи таксисти својим нелегалним радом стварају лошу слику о нама и штете угледу наше престонице, закључује се у саопштењу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs