Првацима уручени поклони у виду школског прибора и опреме за физичко васпитање

Apatin skola

Представници Општинске управе Апатин пожелели су добродошлицу новој генерацији ђака првака у основним школама.
Председница општине, Дубравка Кораћ, изразила је жељу да ученици постигну велики успех, те их је позвала да марљиво уче, али и да у школи стекну много другара за цео живот.
Кораћева је такође подсетила да је локална самоуправа у овој години уложила значајна средства у модернизацију основношколских установа, посебно истакавши реновирања и опремање учионица, реконструкцију Спортске хале и отворених спортских терена, те постављање новог крова у Основној школи „Жарко Зрењанин“ у Апатину, као и реновирања школа у Пригревици, Сонти и Свилојеву.
Она је додала и да ће се улагања у школске капацитете наставити у наредним годинама.
Приликом дочека првака, помоћница председнице општине за образовање, Милка Никшић, поделила је ученицима пригодне поклоне у виду школског прибора и опреме за физичко васпитање. Она је такође пожелела срећу новим школарцима и њиховим родитељима.
„Вредно учите, слушајте ваше учитељице, али немојте заборавити да се дружите и да уживате. Крећете на један велики али узбудљив пут и сигурна сам да ћете учинити своје родитеље, своје учитељице и своју општину поносним“ рекла је Милка Никшић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs