Прва седница новог сазива Општинског већа

Opštinsko veće Kula

Данас је одржана прва седница кулског Општинског већа у новом сазиву. Чланови овог тела су Горан Савковић, Душко Кончар, Веселин Ђурђевић, Ђорђо Перуничић, Рената Вујасиновић, Ливиа Козма и Биљана Бјелан. Дневни ред данашње седнице чинило је тринаест тачака. Чланови Општинског већа су усвојили решење о именовању чланова Савета за безбедност општине Кула, Савета за саобраћај општине Кула, Савета за запошљавање општине Кула, Савета за родну равноправност и остваривање једнаких могућности општине Кула, Савета месних заједница општине Кула и Савета за миграције општине Кула. Усвојено је и Решење о задужењу чланова Општинског већа општине Кула, као и предлог Решења о образовању жалбене комисије. На овом већу прихваћени су и предлози решења који се тиче именовања радних група у оквиру локалне самоуправе.

Имајући у виду да је општина Кула недавно потписала Уговор о уређењу атарских путева са Министарством животне средине, чланови Општинског већа данас су одобрили средства са којима локална самоуправа учествује у реализацији овог Уговора.

У понедељак, 23. маја, биће расписан Јавни конкурс за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији општине, одлучено је данас на првој седници Општинског већа у новом сазиву.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs