Прво коло МФЛ Сомбор доноси дерби у Бачком Брегу

Sport vizual

У Соколском дому у Сомбору, одржана је конференција клубова Међуопштинске фудбалске лиге Сомбор – први разред. Представници клубова изабрали су председника Конференција, Здравка Ивковића и заменика председника, Милорада Гргуровића.
Представници Савеза су клубовима дали инструкције за нову такмичарску сезону, а након тога се приступило извлачењу такмичарских бројева. Треба напоменути и да ће уместо „Омладинца“ са Буковца који је иступио из такмичења, нови члан МФЛ – први разред екипа „Јединство – Лемеш“ из Светозар Милетића. Већ на старту шампионата гледаћемо први сомборски дерби у Бачком Брегу, где ће гостовати „Кордун“ из Кљајићева, док ће у другом колу играти „Граничар“ и „Алекса Шантић“. У трећем колу снаге одмерити „Динамо 1923“ и „Раднички“, те Алекса Шантић и „Јединство Лемеш“. Четврти викенд доноси мечеве између „Граничара“ из Риђице и „Јединства – Лемеш“, „Кордуна“ и „Алексе Шантића“, те „Полета“ из Растине и „Динама 1923“.
Подсетимо, првенство стартује 19. августа, нема ванредних кола, а завршава се 12. новембра. Првак лиге директно иде у Подручну фудбалску лигу Сомбор, док ће другопласирана екипа кроз бараж са представником ОФС „Бачка Паланка“ тражити пролаз у виши ранг. Из Лиге испада последња екипа првенства.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs