Предавања на тему безбедности у саобраћају за средњошколце

saobracaj

У петак, 17. децембра, у апатинским средњим школама, биће одржано предавање на тему безбедности у саобраћају под називом “Још увек возим, али не ходам”, које организује Општински Савет за координацију безбедности саобраћаја на путевима општине Апатин, у сарадњи са Центром за безбедност младих из Шапца. Предавање је намењено ученицима завршних разреда Гимназије “Никола Тесла” и Техничке школе са домом ученика Апатин.

Циљ предавања је указивање на проблеме и последице саобраћајних незгода, а предавачи су особе са инвалидитетом као последицом саобраћајних незгода. Предавање је наставак акције коју спроводи Општински Савет за координацију безбедности саобраћаја на путевима општине Апатин, а претходна предавања су успешно одржана и медијски пропраћена у више од 35 општина Србије.

Предавање ће се одржати у Гимназији “Никола Тесла” у 10 часова, а у Техничкој школи са домом ученика Апатин у 12.15 часова. Сви предавачи су обучени од стране стручњака из Агенције за безбедност саобраћаја за овакав вид едукације.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs