Представници кулске општине уручили пригодне поклоне поводом Дана медицинских сестара ковид амбулантама у Кули, Врбасу и Сомбору

Поводом Међународног дана медицинских сестара, председник општине Кула, Дамјан Миљанић, посетио је медицинске сестре у ковид амбуланти Дома здравља у Кули, које већ више од годину дана улажу максималне напоре како би сви пацијенти који долазе у ковид амбуланту били адекватно збринути. У знак захвалности за све што раде, посебно у овако тешком периоду, председник Миљанић им је уручио пригодне поклоне. Честитајући им празник, он је рекао: 

  • У овом изазовном периоду за нашу земљу, показало се да сте ви, медицинске сестре, наши велики хероји, стуб сваког здравственог система и значајна подршка нашим лекарима и пацијентима. Честитам вам Међународни дан медицинских сестара. Хвала на свему, поносан сам на вас!

У име председника општине, Страхиња Паравина и Љубица Тијанић, помоћници председника општине Кула, уручили су поклоне медицинским сестрама у ковид зонама болнице у Врбасу и Сомбору.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије