Премијерка упозорила! Брнабић: Налогодавци и главни организатори атентата на Вучића још су на слободи и ван домашаја наших служби!

Ana Brnabić

Након признања члана клана Беливук-Миљковић, Срђана Лалића да су Звицер, Беливук и Миљковић планирали убиство председника Вучића, огласила се и премијерка Србије Ана Брнабић.

Она се јавно запитала „Да ли ћемо чути макар једно ”извини” од свих оних који су исмевали сазнања наших служби о припреми атентата на председника Србије Александра Вучића“.

 

 

 

Након свега што смо данас чули у судници Специјалног суда у Београду, јасно је да је клан Вељка Беливука био спреман да мења демократски изабрану власт у Србији. Њихов највећи противник је управо председник Александар Вучић. Хвала нашим службма безбедности које су спречиле атентат на председника Србије када је објавио рат против организованог криминала и мафије. Али борба није готова, налогодавци и главни организатори још увек су на слободи и ван домашаја наших служби.

Коначно, сада када смо чули и признање од оних који су планирали напад на срце државе, да ли ћемо чути макар једно ”извини” од свих оних који су исмевали сазнања наших служби? – написала је Ана Брнабић на Твитеру.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs