Пригревчани уписали трећу узастопну победу

PIK Prigrevica

Рукометни клуб “ПИK Пригревица” је у оквиру трећег кола Друге рукометне лиге “Војводина”, у спортској хали основне школе “Младост”, дочекао омладински рукометни клуб “Далматинац” из Риђице. Изабраници Милке Никшић су опет заблистали, тријумфовали и тако уписали нова два бода. 

Током целог сусрета, наши момци су били бољи и заслужено славили резултатом 45:37 (23:15). С обзиром на велику предност домаћина већ на полувремену која је износила +8, шансу су као и на претходна два меча, па тако и у овом добили кадети наше екипе, који су одрадили оно што се тражило од њих. 

Играчем утакмице је проглашен Душан Ћеран који је затресао мрежу гостију 9 пута, а поред њега расположени су били Петар Ђурасиновић (6 погодака), Милош Мандић и Слободан Kозловачки (5 погодака), Ђорђе Миочиновић, Никола Момчиловић и Јован Тадић (4 поготка), Милан Лазић (3 поготка), Страхиња Башић (2 поготка) и по једном су погађали Лазар Почуча, Саша Павловић и Милан Савић. 

Рукометни клуб “ПИK Пригревица” је овом победом остао на максималном учинку који износи три победе без пораза, а наредне бодове ће потражити у Мокрину, када ће гостовати рукометном клубу “Црвена Звезда”.

Видан Јеротијевић

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије