Пријавите се за програм и постаните шампиони одрживости

Форум за одговорно пословање и Смарт колектив позивају сва предузећа са територија региона Југоисточне Србије (Бора, Зајечара Пирота, Књажевца) и Бачке (Апатина, Сомбора и Сремских Карловаца) да се пријаве за учешће у програму јачања капацитета пословног сектора за спровођење Агенде одрживог развоја, који се реализује у оквиру платформе „Одрживи развој за све”.

Окренутост ка одрживом пословању може значајно да умањи уобичајене ризике и изазове са којима се предузећа суочавају, као што су проналазак и задржавање квалитетне радне снаге, доступност извора за финансирање, укључивање у ланац добављача великих пословних система који поред економских критеријума желе да сарађују са компанијама које поштују и одређене еколошке и етичке стандарде.

Кроз учешће у програму предузећа ће имати прилику да се упознају са принципима одрживог развоја, добију бесплатну саветодавну подршку искусних професионалаца из пословног сектора, повежу се са потенцијалним пословним партнерима, добију видљивост и стекну позитивну репутацију у јавности.

Позив је отворен до 5. марта 2021.године., а сва заинтересована предузећа која желе да боље послују, умање ризике и искористе шансе које доноси трансформација ка одрживости, могу се пријавити путем следећег линка.

Више информација налази се у позиву испод:

ПОЗИВ ШАМПИОНИ ОДРЖИВОСТИ

Детаљнији план свих активности предвиђеним програмом биће достављен предузећима која искажу своју заинтересованост за учешће у програму.

Програм организују Форум за одговорно пословање и Смарт колектив у оквиру платформе „Одрживи развој за све“ који подржавају Владе Швајцарске и Немачке, а спроводи Деутсцхе Геселлсцхафт фüр Интернатионале Зусамменарбеит (ГИЗ) ГмбХ у оквиру пројекта Реформа јавних финансија – агенда 2030.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs