Пријем за ђаке прваке, општина Кула обезбедила свим првацима бесплатан школски прибор

Уочи почетка нове школске године у ОШ „20. Октобар“ Сивац, уприличен је свечани пријем за ђаке прваке. Малишанима су добродошлицу пожелели представници школе и локалне самоуправе на челу са председником општине Дамјаном Миљанићем, који им је уручио поклоне у виду школског прибора.

  • Част ми је да вас поздравим на почетку школске године и на почетку вашег новог дела живота, који ће, уверен сам, бити леп и пријатан. За ову школску годину, општина Кула је за све ђаке прваке са наше територије спремила поклоне у виду школског прибора и поклон пакета Савета за саобраћај, рекао је председник Миљанић и истакао да је образовање основ за напредовање и успех.
  • Образовање је нешто што је готово бесплатно и доступно је на целом свету, јер живимо у једном глобалном свету, тако да је само на вама, драги ђаци да узмете све оно чему вас учитељи, наставници, а касније и професори уче. Једини пут ка успеху је школовање, закључио је председник општине Дамјан Миљанић.

У току следеће недеље све школе са територије општине Кула уприличиће пријеме за ђаке прваке, када ће им бити уручен школски прибор и поклон пакети.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије