Пријем код градоначелника Сомбора за освајаче медаља из редова ПУ Сомбор

Градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, уприличио је пријем припадницима ПУ Сомбор, након што су на 10. по реду Спортским играма полиције, у Врњачкој Бањи, остварили сјајне резултате. Такмичење је одржано у организацији Спортског савеза Србије и Министарства унутрашњих послова, а учествовало је око 1.300 припадника полиције.

Градоначелник Ратковић честитао им је на успеху и обећао да ће Град обезбедити и више термина за тренинге, како би припадници полиције у континуитету наставили са добрим резултатима.

Пријему је присуствовао и начелник ПУ у Сомбору, Саша Дмитрашиновић, који је нагласио да је веома поносан на све који су учествовали и који су достојно представили сомборску Полицијску управу.

У дисциплини Kупер прво место освојила је Жељка Ђуричић, док је у трци на 400 метара, треће место освојила Мирослава Миљановић. Kада су у питању екипна такмичења, одбојкашка екипа освојила је друго место, а мешовиту одбојкашку екипу чинили су Ален Бурсаћ, Јасна Маријановић, Младен Девчић, Радмила Петровић, Радивоје Перовић, Вељко Манојловић, Милана Дошен и Немања Ђуричић.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије