Програм за “Слатке дане” одушевио посетиоце манифестације

Спектакуларним концертом Лепе Брене, у суботу 17. јула у Црвенки, завршен је први дан најслађе и највеће манифестације “Слатки дани у срцу Бачке” коју организују општина Кула, Туристичка организација општине Кула и локалне компаније међу којима су „Јафа” Црвенка и Шећерана „Црвенка”. Пре самог концерта, посетиоце манифестације су забављали DJ COA, DJ SRKA, DJ MARCOS, а први пут ове године постављена је и “Sweet Stage” на којој су наступили Mиа&бенд, Brown Sugar Duo, Две гитаре, бас и глас и Тројка бенд.

Дан је започео програмом за најмлађе, те су се тако у најслађем месту у Бачкој представиле мале мажореткиње, добошари, улични свирачи, хаос-аниматори, мађионичари, жонглери, штулаши-кловнови и фолклорних ансамбала, а сви посетиоци су били у могућности да пронађу слатке производе које су понудили Фабрика бисквита  „Јафа“ и Шећерана „Црвенка“, као и бројни приватни произвођачи слаткиша, удружења жена, Удружење воћара и виноградара „Стари подруми“ из Црвенке као и производе великог броја излагача из овог дела Бачке.

Осим грађана из кулске општине, слатку манифестацију посетили су бројни гости, како из суседних општина, тако из целе Србије, али и региона. Велики број посетилаца стигао  је из свих екс ЈУ Република, као и из Бугарске и Румуније.

На жалост организатора и свих посетилаца, због неповољних временских услова, изостали су планирани концерти у недељу 18. јула, групе “Hurricane” и Ђанија, али ће се они засигурно одржати, о чему ће грађани бити благовремено обавештени. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије