Програм 4. Сомборског филмског фестивала

Filmski festival program

Четврти по реду Сомборски филмски фестивал ове године одржаће се од 11. до 15. јула, а осим званичног програма Фестивала, организован је и богат пратећи програм, у склопу ког ће бити уприличен низ изложби, промоција књига, радионица за најмлађе и концерт филмске музике.

У понедељак, 11. јула, од 17 часова одржаће се радионица „Како се гледа филм“, а од 21 час на репертоару је филм „Лето кад сам научила да летим“.

У уторак, 12. јула, најпре ће од 18.30 часова бити уприличено отварање изложбе „Век и по српске школе глуме“, а потом ће уследити свечано отварање Фестивала од 20.30 часова. У 21 час биће приказан „Бановић Страхиња“, затим од 21.30 „Пролећна песма“. Од 22 часа на репертоару је Панорама кратких аустријских филмова. Последња пројекција те вечери је филм „Пуцњи у Марсеју“, од 23 часа.

Среда, 13. јул, резервисана је за следећи програм: од 11 часова организује се „Еспресо у 11“, а у вечерњим часовима репертоар почиње од 21 час, када је на програму „Хероји радничке класе“. Од 21.30 уследиће пројекција филма „После зиме“, па потом од 22 часа Панорама кратких аустријских филмова, а од 23 часа на програму је „Коначан извештај“.

У четвртак, 14. јула, у преподневним часовима од 11 ће бити уприличен „Еспресо у 11“. Вечерњи програм почиње од 21 час, када је на програму „Мрак“, па потом од 21.30 „Брадати човек“, од 22 часа „Хероји“, а последња пројекција тог дана биће од 23 часа – „А, били смо вам добри“.

Последњег дана Фестивала, од 11 часова се организује „Еспресо у 11“, од 21 час је планирано свечано затварање Фестивала, а од 21.30 концерт филмске музике „Филмски кабаре“.

Улаз на све пројекције је бесплатан за све заинтересоване посетиоце, а организатор Фестивала, Културни центар „Лаза Костић“ позива све суграђане и госте да се одазову Фестивалу у великом броју.

Пројекције ће се одржавати у КЦ „Лаза Костић“, Атријуму Градске куће, Кабареу Народног позоришта Сомбор и дворишту Градског музеја Сомбор.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs