ПС: Ишчупана застава ПС-а са партијских просторија у Сомбору, нема повлачења пред олошем!

Pokret socijalista

“У раним јутарњим часовима, олош и кукавице ишчупале су постоље и заставу Покрета социјалиста са спољашњег зида наше партије у Сомбору. Сличан или исти олош је пре мање од месец дана, на челу са унуком црногорског усташе Јеврема Брковића, демолирао наше просторије у Новом Саду и скидао и цепао заставе наше партије.

Ми из Покрета социјалиста предвођени нашим лидером Александром Вулином никада нећемо одустати од политике одбране Србије и заштите српског народа где год да живи, политике стварања српског света и стварања социјално праведније Србије.

Можете да нас линчујете, тучете, хапсите и затварате, као што сте то већ и чинили нашем лидеру Александру Вулину када је мирно протестовао и бранио право наших српских генерала да не буду испоручени Хагу. Можете да палите и скидате заставе са наших партијских просторија, али нас нећете нити уплашити, нити поколебати у нашој политичкој борби за бољу и успешнију Србију. Нема повлачења пред олошем” поручио је Покрет социјалиста поводом вандалског чина чупања постоља и заставе са партијских просторија у Сомбору.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs