Пуцали су на нас са свих страна, Бојан је пао рањен, пришли су му и оверили га у главу: Језива исповест сведока крвопролића у Бањској!

Policija

Заштићени сведок, који се 24. септембра нашао у селу Бањска, испричао је шта се тог дана догодило и како је страдао Бојан Мијаиловић.

Снимак његовог сведочења пуштен је у емисији Хит твит на телевизији Пинк.

– Задесио сам се у селу Бањска тог 24. септембра. Срео сам се са групом наших људи у униформама. Пришшо сам им и питао их да ли им треба нека помоћ. Нисам знао шта они ту раде. Док сам причао са њима, зачили су се пуцњи. Одједном је косовска полиција почела да пуца на нас, без разлога – рекао је заштићени сведок.

Он је истакао да су пуцали са свих страна.

Пуцали су са свих страна и из свега и свачега. Ја сам нашим момцима рекао да знам путеве да изађу одатле. Почео сам да бежим, а за мном је кренуо Бојан Мијаиловић. Трчали смо кроз шуму, а за нама су ишли косовски полицајци. Нисмо имали ниакакво оружје, а они су након неколико метара погодили и мене и њега. Он је пао, није могао да настави, био је рањен, ја сам успео да наставим. Када сам прошао још један део, видео сам да му је пришла група од неколико полицајаца и са неке непосредне близине, отприлке два метара, пуцала на њега и оверила га – додао је он.

Како каже, наставили су за њим.

– Кренули су да трче за мном, да пуцају, али сам отрчао под пут и успео сам да побегнем и извучем се из села Бањска – закључио је заштићени сведок.

Подсетимо, директор Канцеларије за Косово и Метохиј недавно је рекао да је Република Србија дошла до доказ да су Срби мучки убијени у селу Бањска.

– Република Србија дошла до је доказа, реч је о живим речима и исказима, да је Бојан Мијаиловић, отац двоје деце од шест година и 9 месеци, да је хладнокрво убијен након што је лакше био рањен, пао на земљу и предао се. Био је убијен, оверен у главу – рекао је Петковић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs