Пуцњава у Чикагу: Убијен Србин, рањена Српкиња

Kolorado

Једна особа је убијена, а једна рањена у пуцњави у предграђу Чикага, Бур Риџу, јавља Чикаго Сан Тајмс позивајући се на саопштење полиције.

Шеф полиције у Бур Риџу Џон Меден рекао је да се имена жртава и починилаца неће објавити док њихове породице не буду обавештене, али портал српске и балканске дијаспоре у САД, Сербијан тајмса, наводи да је убијен Крагујевчанин Н.М након што је на њега из пиштоља пуцао возач запослен у његовој фирми.

Како наводи, починилац, Афроамеринац, ранио је том приликом и једну жену, такође Српкињу.

Инцидент се догодио у у канцеларији транспортне компаније “Winners Freight LLC” чији је власник Н.М, а осумњичени за убиство је након што га је полицијска потера стигла код оближње пумпе, извршио самоубиство пуцајући себи у главу.

Н.М. је преминуо на путу до болнице.

Здравствено стање рањене Српкиње стабилно је и налази се ван животне опасности, наводи Сербијан тајмс.

Шеф полиције у Бар Риџу Џон Меден рекао је новинарима након пуцњаве да је полиција у уторак око 15 часова позвана на лице места, након што је запослени у једној компанији пуцао на колегу и убио га, а ранио колегиницу.

Маден је рекао да полиција још не зна мотив злочина.

Према информацијама Сербијан тајмса, узрок пуцњаве је пословни неспоразум.

Како наводи овај портал, осумњичени за убиство је за компанију “Winners Freight LLC” одвезао само једну вожњу, а због проблематичног и неодговорног понашања Н.М. га је позвао на разговор.

Након што нису успели да пронађу заједнички језик, Н.М му је предложио да прекину пословни однос, после чега је дошло до злочина.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије