Расписани избори за Савет МЗ Сивац

Председник Скупштине општине Кула, Владимир Ђуровић расписао је изборе за Савет месне заједнице Сивац за 13. јун 2021. године, у периоду од 7 до 20 сати. Грађани ће бирати једанаест чланова Савета месне заједнице Сивац. Сви заинтересовани могу извршити увид у део бирачког списка који се води за територију Месне заједнице Сивац, како би проверили да ли су уписани у исти и да захтевају доношење решења којим се заснива промена у бирачком списку (упис, брисање, измена, допуна или исправка).

Увид у део бирачког списка може се извршити непосредно сваког радног дана од 7 до 15 сати у згради Општине Кула, ул. Лењинова бр.11, као и електронским путем на званичној интернет страници Министарства државне управе и локалне самоуправе  (https://upit.birackispisak.gov.rs), уношењем податка о јединственом матичном броју грађана.

Бирачки списак се закључује 28. маја 2021. године у 24:00 часа, до када се могу поднети и кандидатуре за чланове Савета. Све потребне обрасце, заинтересовани могу преузети у МЗ Сивац. Упис бирача у бирачки списак по његовом закључењу, којим се захтева промена у бирачком списку (упис, брисање, измена, допуна или исправка), може се вршити све до 72 часа пре дана избора

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs