Расписани избори за Савет МЗ Сивац

Председник Скупштине општине Кула, Владимир Ђуровић расписао је изборе за Савет месне заједнице Сивац за 13. јун 2021. године, у периоду од 7 до 20 сати. Грађани ће бирати једанаест чланова Савета месне заједнице Сивац. Сви заинтересовани могу извршити увид у део бирачког списка који се води за територију Месне заједнице Сивац, како би проверили да ли су уписани у исти и да захтевају доношење решења којим се заснива промена у бирачком списку (упис, брисање, измена, допуна или исправка).

Увид у део бирачког списка може се извршити непосредно сваког радног дана од 7 до 15 сати у згради Општине Кула, ул. Лењинова бр.11, као и електронским путем на званичној интернет страници Министарства државне управе и локалне самоуправе  (https://upit.birackispisak.gov.rs), уношењем податка о јединственом матичном броју грађана.

Бирачки списак се закључује 28. маја 2021. године у 24:00 часа, до када се могу поднети и кандидатуре за чланове Савета. Све потребне обрасце, заинтересовани могу преузети у МЗ Сивац. Упис бирача у бирачки списак по његовом закључењу, којим се захтева промена у бирачком списку (упис, брисање, измена, допуна или исправка), може се вршити све до 72 часа пре дана избора

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије