Расписан Јавни позив за коришћење Одмаралишта „Пионир“ на Крањској Гори

Kranjska gora

Јавно комунално предузеће „Простор“ Сомбор расписало је Јавни позив за коришћење Одмаралишта „Пионир“ на Крањској Гори у Словенији, а Град Сомбор, као власник, има право бесплатног коришћења истог, у укупном трајању од 60 дана годишње. Објекат је хотелског типа и располаже са 50 лежајева у реновираним собама, а поседује и заједничку чајну кухињу. Смештај је бесплатан, а трајање аранжмана је 7 дана.

Слободни термини су од 18. до 25. септембра, од 25. септембра до 2. октобра, од 2. до 9. октобра, као и од 9. до 16. октобра. Боравишна такса износи 2 евра по дану за одрасле, а за децу од 7-18 година 1 евро по дану, док су млађи од 7 година ослобођени плаћања ове таксе. Исхрана је могућа у режији домаћина и договара се на лицу места и додатно се наплаћује, а могуће је организовати је и у сопственој режији. Креветнину и пешкире је потребно понети или узети од домаћина по цени од 8 евра по особи. Превоз није обезбеђен. Потребно је испоштовати све мере које Република Словенија прописује кад је у питању улазак у земљу и боравак у земљи, а тичу се ситуације са ЦОВИД-19.

Право пријаве имају сва лица са територије Града Сомбора. Предност ће се давати организованим школским групама, спортским клубовима, синдикалним посетама и удружењима чије је деловање од интереса за Град.

Рок за пријављивање је 9. септембар, а више информација заинтересовани могу добити путем телефона 025-515-00-93.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs