Расписан Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова

Javni poziv

На основу пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасност за грађане у Србији“, расписан је Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији Града Сомбора за 2023. годину.
Мере енергетске санације спроводе се кроз сарадњу са привредним субјектима који се баве производњом, услугама и радовима на енергетској санацији стамбених објеката. Укупно планирана бесповратна средства која град заједно са средствима Министарства рударства и енергетике додељује путем овог позива износе 13 милиона динара.
Крајњи корисници бесповратних средстава су грађани који станују у породичним кућама и становима, а циљ је да се унапреди енергетска ефикасност у стамбеном сектору и повећа коришћење обновљивих извора енергије.
Право учешћа на Јавном позиву имају крајњи корисници који станују у легализованим објектима, као и да је подносилац пријаве власник објекта, односно да је корисник објекта пријављен на адреси и да се у објекту станује током целе године.
За све додатне информације о Јавном позиву, условима и потребној документацији, као и о предмету суфинансирања мера енергетске санације, кликните ОВДЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs