Расписан Јавни позив за финансирање организација у области спорта у општини Кула

javni poziv

Општина Кула је данас расписала Јавни позив за подношење предлога годишњих програма организација у области спорта за 2023. годину, којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта. Предлог програма могу поднети све организације у области спорта са територије општине Кула.

Организација у области спорта са територије општине Кула доставља предлог годишњих програма на попуњеном обрасцу 1 Апликационог формулара „Предлог годишњих програма организација у области спорта којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у 2023. години“.

Пријава се подноси на Обрасцу 1, Апликациони формулар (у три примерка) – Предлог годишњих програма организација у области спорта којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у 2023. години. Предлог годишњих програма организација у области спорта се може преузети на званичној интернет страници општине Кула: www.kula.rs. Апликациони формулар се предаје на Писарници Општине Кула до 31.05. 2022. године у 14 часова у затвореној коверти, на адресу: Спортски одбор за општину Кула Спортског савеза Србије, ул. Лењинова бр. 11, са назнаком: „НЕ ОТВАРАТИ“ – „Предлог годишњих програма организација у области спорта којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у 2023. години“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs