Ратковић и Нонковић обишли Фабрику за прераду житарица „Бимал Сунце“

Nonković i Ratković Bimal Sunce

Градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић и начелник Западнобачког округа, Горан Нонковић, посетили су Фабрику за прераду житарица „Бимал Сунце“, а домаћин им је био Александар Васиљевић, директор те Фабрике у Сомбору и Наташа Пуцар, доректорка корпоративних комуникација.
Током обиласка Фабрике и производних погона, домаћини су градоначелника и начелника Западнобачког округа, упознали са стратешким планом развоја уљарске индустрије на овим просторима, као и о потенцијалним улагањима у ширењу производног капацитета на територији Града.
Ратковић је током разговора истакао да је локална самоуправа увек доступна инвеститорима, те да је он са тимом сарадника спреман да им пружи подршку, а све са циљем доприноса при отварању нових радних места и квалитетном и убрзаном развоју Града.
Наташа Пуцар је навела да „Бимал Група“ има озбиљне развојне планове за сомборску фабрик.
„Планирамо да проширимо производњу и тиме ћемо и да повећамо број радних места, а подршка коју нам пружате и верујемо коју ћете нам пружати и надаље су нам у тим настојањима изузетно значајни“, рекла је Пуцар.
„Бимал група“ послује у неколико држава, чији се производи могу видети у целом свету, а Фабрика у Сомбору која производи изузетно квалитетне и познате производе из палете прехрамбених намирница, тренутно има преко 165 запослених.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs