Ратковић уприличио пријем победницама Државног такмичења из Црвеног крста Сомбор

Ratković

Градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић, заједно са заменицом, Љиљаном Тицом, те члановима Градског већа, Антонијом Нађ Косановић и Савом Дојићем, уприличио је пријем за волонтерке Црвеног крста Сомбор. Повод за пријем било је освајање првог места на Државном такмичењу у реалистичном приказу повреда, стања и обољења.
Учеснице испред Црвеног крста биле су Милана Симин, Соња Булатовић и Миа Раденковић, а тема такмичења била је „Прва помоћ на јавним манифестацијама“.
Ратковић је честитао младим волонтеркама на оствареним резултатима, те им се захвалио на ангажовању када су хуманитарне активности у питању.
„Пре свега, желим да вам честитам на оствареним резултатима. Град Сомбор је поносан на вас и на сомборски Црвени крст с којим имамо изузетну сарадњу. Чинити добра и хумана дела је нешто најбоље што човек може да учини, а ви својим ангажовањем управо то и радите и бескрајно смо вам захвални на томе. Желим вам пуно успеха како у даљем раду, тако и у даљем школовању и да останете грађани који ће служити као позитиван пример другима“, поручио је Градоначелник Града Сомбора.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs