Рвачима сомборског Радничког бројна одличја

RK-Radnički-Sombor-Trofej-Sokola-2022

Рвачки Радничког су у суботу наступили на Трофеју Сокола 2022, у организацији рвачког клуба „Соко“ из Сомбора. Клуб је представљало десет такмичара, а освојено је девет медаља.

Најуспешнији међу њима су били Никола Гуњ, Кристиан Доби и Срећко Малбаша, који су освојили златне медаље. Сребрне медаље припале су Младену Баталу, Илији Хинићу и Срђану Тодоровићу. До бронзане медаље стигли су Немања Лончаревић, Урош Илић и Михајло Анђелић.

Дан касније, у недељу, 4. септембра, одржан је шести Међународни меморијални турнир „Иван Фргић-Жути 2022“. Окупило се око 80 такмичара из 14 клубова, од којих су сем домаћих клубова били гости из Мађарске, Босне и Хрватске.

Рвачи РК „РадничкИ“ освојили су пет златних медаља: Јован Косовац, Младен Батало, Михајло Анђелић, Никола Гуњ и Соња Илић који су одлично одрадили своје мечеве. Сребрним медаљама окитили су се: Урош Илић, Данијел Бојанић, Кристиан Доби, Срђан Тодоровић и Срећко Малбаша, док су бронзане освојили су: Алекса Анђелић, Алексеј Савовић, Адриан Доби, Давид Мазињанин и Немања Лончаревић. Без постоља су остали: Илија Хинић, Ведран Лугоња и Лука Колар.

Рвачки клуб се овом приликом захваљује свима који сваке године несебично помажу одржавању овог турнира, као и породици Јокић и Кошаркашком клубу „Джокер“ који су омогућили да сваки учесник добије мајицу са такмичења.

Како се још наводи у саопштењу сомборског клуба, најатрактивнији такмичар био је Балаж Егеди из Мађарске, најбољи страни рвач је био Јуре Рајковић из Хрватске, док је признање за најбољег домаћег рвача добио Михајло Анђелић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs