Регресирање дела трошкова превоза и права на накнаду трошкова смештаја студената

Odzaci

Општина Оџаци расписала је јавне огласе за регресирање дела трошкова превоза студената у међумесном саобраћају, као и за регресирање права на накнаду трошкова смештаја студената у студентским домовима за наставну 2021/2022. годину.

На оба конкурса могу учествовати студенти који имају пребивалиште на територији општине Оџаци, док се остали услови као и потребна документација разликују.

За конкурисање за регресирање дела трошкова превоза могу да се пријаве студенти који први пут уписују прву годину студија са финансирањем на терет буџета, који не користе услуге смештаја у студентском дому или не станују код приватних станодаваца, и код којих је релација од места становања до места високошколске установе мања од 100 километара.

За конкурисање за регресирање права на накнаду трошкова смештаја потребно је да се студент финансира на терет буџета, да му је одлуком Студентског центра обезбеђен смештај у Студентском дому, да не користи стипендију општине Оџаци, као и да приходи по члану домаћинства не прелазе лимит који је утврђен прописом Републике Србије за остваривање права на дечији додатак.

Рок за пријаву на конкурс за регресирање дела трошкова превоза је 20 дана од дана објављивања на сајту општине Оџаци, док је за конкурисање за регресирање права на накнаду трошкова смештаја Јавни оглас отворен целе године.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs