Резултати кулских спортиста током ускршњих празника

sport

У 24. колу првенства у Српској лиги група Војводина фудбалери Хајдука су на гостовању у Бечеју победили ОФК Бечеј 1918 са 4:2 и тако увећали своје шансе за опстанак међу српсколигашима. Након победе у Бечеју, Хајдук је на дванаестом месту на табели са 27 освојених бодова, а у наредном колу иду у госте Омладинцу у Нове Бановце.

У 23. колу Подручне лиге Сомбор, црвеначки фудбалери су пред домаћом публиком убележили убедљиву победу савладавши Раднички из Сомбора са невероватних 8:0.

Русин је у Руском Крстуру угостио Будућност из Младенова и победио Младеновчане са 3:2.

Фудбалери Липара су на гостовању у Бачком Грачацу поражени од Борца са 2:1.

Након одиграна двадесет и три кола првенства, Русин је четрти на табели са 46, Липар једанаести са 27, а Црвенка дванаеста са 26 бодова.

У 24. колу првенства рускокрстурски спортисти иду у госте Братству у Пригревицу, а Црвенчани гостују екипи Војводине у Товаришеву. Липарчани дочекују Раднички из Раткова.

Победом оствареном у гостима против екипе Алекса Шантић, фудбалери Куле су задржали лидерску позицију у Сомборској међуопштинској лиги први разред. У 20. колу првенства Кула је у Алекси Шантићу победила домаћине са 4:2.

Полет је у Сивцу победио екипу Динама из Бачког Брега са 6:3. Младост је у Крушчићу угостила екипу ОФК Оџаци, која је кандидат за пласман у виши ранг. Оџачани су оправдали улогу фаворита и савладали Младост са 2:0.

Након 20. кола првенства, Кула је прва на табели са 43 бода, Полет је пети са 32, а Младост девета са 20 бодова. У наредном 21. колу првенства Кула је слободна, Полет гостује ОФК Оџацима, а Младост је гост Омладинца у Буковцу.

У Црвенки је у суботу одржан 14. по реду Ускршњи турнир у мини рукомету. Овај вид популаризације спорта, пре свега рукомета, на наше просторе донео је оснивач Рукометног клуба „Лаки“, Милорад Лајић.

Рукометни клуб „Лаки“ је на 14. Ускршњем турниру угостио готово 150 дечака и девојчица из четрнаест клубова из Западно-бачког округа. Екипу у мини рукомету чине четири играча и голман, утакмица траје десет минута, тако да је свака екипа одиграла бар по три утакмице. А на оваквим турнирима је почела и садашња репрезентативка Србије, Јована Јововић. Свесрдну подршку Рукометном клубу „Лаки“ у организацији Ускршњег турнира у мини рукомету пружили су Рукометни савез Србије, који је обезбедио лопте за екипа учеснице, као и Рукометни савез Војводине.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије