Ресторан Економско-трговинске школе у Кули у новом руху

Damjan Miljanić

Након неколико деценија, ресторан Економско-трговинске школе је добио нови изглед. Реновирање није подразумевало само ентеријер, већ је инвестирано и у саму функционалност објекта.

С обзиром да је локална самоуправа већим делом финансирала реновирање, председник општине Дамјан Миљанић навео је да ће радови који се приводе крају бити од значаја како корисницима ресторана, тако и ученицима који похађају стручну праксу. Додао је да општина континуирано улаже у школу и да је важно нагласити, када је реч о овој школи, да је завршена пројектна документација за реконструкцију читаве школе, али и за изградњу фискултурне сале, која никада није постојала и да су средства за то обезбеђена. У наредном периоду очекује се расписивање јавне набавке. Миљанић је истакао да је ово од оснивања школе најважнија и највећа инвестиција.

Директорка Економско-трговинске школе Марина Джакула је искористила ову прилику да истакне колики је значај за школу, запослене, а пре свега за ученике, једна оваква инвестиција и да је задовољна и поносна на улагања која су остварена у задњих пар година. Директорка сва извршена улагања у школи види као подстрек како за наставни кадар, тако и за ученике. Додала је да су инвестиције у школу прве инвестиције у последњих пар деценија. Нагласила да је значајно то што челници локалне самоуправе имају слуха за потребе школе којом руководи и да на њих одговарају брзо и ефикасно.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs