РК „Апатин“ организује бесплатну школу рукомета

Rukometna lopta

У оквиру Рукометног клуба „Апатин“ сваке године се организује школа рукомета за децу узраста од 7 до 15 година. Исто је и ове године, бесплатна школа организоваће се три пута недељно, у фискултурним салама ОШ „Жарко Зрењанин“ и Техничке школе са домом ученика.

Тренинге ће водити већ искусни људи од струке, лиценцирани тренери Милан Михић и Александар Пилиповић. Милан Михић је уједно и тренер сениорске селекције апатинског суперлигаша, а Пилиповић је играч овог клуба.

Председник РК „Апатин“, Владимир Ђукић, позвао је најмлађе суграђане да се прикључе бесплатној школи која се традиционално одржава у овом клубу. Нагласио је да су полазницима на располагању три термина током трајања школе.

-Полазницима су на располагању три термина током недеље. Први је уторком од 16 и 30 часова у хали Основне школе „Жарко Зрењанин“, а средом и петком тренинге одржавамо у хали Техничке школе, у истом термину.

Идеја је да из ове школе потекну и неки будући суперлигаши који ће бранити боје апатинског рукометног клуба.

Треба споменути како су апатински рукометаши тренутно на припремама за почетак другог дела сезоне Супер Б лиге, а прва два тима са којима ће одмерити снаге у почетку другог дела сезоне су екипе Врбаса и Велике Плане.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs