„Рубчеве чаролије“ одушевиле посетиоце

Udruženje žena

У организацији Удружења жена „Рубац“, а под покровитељством Града Сомбора, одржана је манифестација „Рубчеве чаролије“ у Кљајићеву. Манифестацији је присуствовала државна секретарка у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде, Душанка Голубовић, док су испред Града присуствовали члан Градског већа, Ђорђе Зорић, те помоћници градоначелника Јована Миљевић и Бранислав Сворцан.
Овом манифестацијом је Удружење жена „Рубац“ обележило десет година свог постојања. Према програму, одржане су разне радионице у шарању медењака, прављење паленте и уштипака, замотавање сарме и разних ручних радова. На тај начин су чланови Удружења али и посетиоци могли да се опробају у прављењу сланих и слатких посластица. У културно – забавном делу програма, учесници су рецитовали песме уз музику Мише Бјеливука.
Водитељ и модератор програма је био добитник Октобарске награде за 2023. годину, Давид Дако Кецман, а гостима се обратила и председница Удружења, Душанка Хајдин, која је поздравила све присутне и захвалила се Граду Сомбору на досадашњој сарадњи и подршци.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs