Рукометаши Апатина на врху табеле Прве лиге Север

Сомборелектро – Апатин 23:34 (12:17)

Седмерци: 2/6 (Сомборелектро). 1/2 (Апатин).

Искључења: 16 минута (Сомборелектро). 12 минута (Апатин).

Сомборелектро: Рњак, Петровић 3, Гајин 2, Швељо 1, Јовић 2, Гарајски 6, Kупрешанин 9, Терзић, Веселовски, Домић, Kелић, Прекпалај, Зељко.

Апатин: Милићевић, Пилиповић 10, Дивјак 2, Ћопић 1, Богојевић, З. Мандић, Мачкић 2, Милојевић 2, Ољача 2, П. Мандић 1, Гардијан 4, Браун 8, Галфи 2.

Рукометаши Апатина запосели су врх табеле Прве лиге Север, док је пред играчима Сомборелектро напоран задатак да сачувају место у лиги. Апатинци су лако савладали комшије у сусрету 12. кола који је уместо у Сомбиру одигран у Апатину, али на основу тренутне форме и квалитета играча, чини се да је свеједно где са сусрет играо. Kод Сомбораца једино је Kупрешанин био на висини задатка и постигао је девет погодака, три мање дао је Гарајски, док су остали играчи играли слабије од својих реалних могућности. Овај пораз гурнуо је екипу из Сомбора у озбиљне проблеме јер је седми у низу, а екипа има само четири бода и налази се на предпоследњем месту на табели.

Апатинци су се по окончању прелазног рока изјаснили да желе у виши ранг такмичења и од тада бележе све победе, па су доспали до самог врха табеле. Против комшија головима су се истакли Пилиповић 10 и Браун осам, а и преостали играчи су давала поготке. У наредном колу Сомборелектро дочекује Јабуку, а Апатин Црвену звезду из Мокрина.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије