Рукометаши „Црвенке“ стартовали са припремама, пристигла и прва појачања

sport vizual

Рукометни клуб „Црвенка“ почео је са припремама за нову сезону. Тренер, Зоран Ловре, на старту је имао на располагању 20 играча, а императив „веверица“ је познат – улазак у плеј оф Супер Б лиге ,а затим и у Супер лигу Србије.
Када је реч о променама у играчком кадру, клуб су напустили Саво Бошковић, Мирко Подунавац, Бојан Машић, Ненад Делибашић и Војин Чабрило, док су дрес „Црвенке“ задужили Душан Мирић, Алекса Ласица, Урош Перић и Марко Томић. Из овог спортског колектива навели су да очекују још пар појачања у наредном периоду како би екипа била комплетна.
Говорећи нешто више о досадашњим појачањима, Душан Мирић има 32 године и игра на позицији левог крила, а долази у „Црвенку“ из „Херцеговца“, док Алекса Ласица има 21 годину и игра на позицији левог и средњег бека. Ласица је претходно наступао за рукометни клуб „Грачаница“, а такође је прошао све млађе категорије репрезентације Црне Горе. Урош Перић има непуних 15 година и свакако је залог за будућност Црвенчана. Игра на позицији десног крила, пре доласка у „Црвенку“ наступао је за „Црвену звезду“, а такође је и играо за кадетску репрезентацију Србије. Последње у низу појачања, Марко Томић, долази из РК „Сивац 69“. Има непуних 17 година, игра на позицији голмана и, као и Перић, наступао је за кадетску репрезентацију Србије.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs