Русија и Србија браћа заувек: Руски војници уз српски народ!

Vojnici

Куртијев терор над Србима на Косову и Метохији настављен је и данас када су специјалци упали у болницу, марширали спред вртића, хапсили недужне Србе.

Ситуација на КиМ је веома напета, а Куртијев терор не престаје. Од погибје тројице Срба у селу Бансјка, до данашњих дешавања.

У свему томе војници братске Русије послали су снажну поруку браћи Србима.

Они су снимили видео-подршке у коме се помиње да Америка и земље чланице НАТО пакта годинама воде политику терора против Србије и Русије.

Од бомбардовања Београда и распарчавања Југославије 1999. године, преко државног удара у Украјини 2014, па све до најновијег дешавања и напада у селу Бањска на Косову и Метохији.

Запад вековима окреће народе једне против других, врши репресије и прави корумпиране владе.

Србија и Косово, Русија и Украјина су пример покушаја да се одвоји део једног истог народа, посвађају и разруше један народ и једна територија.

Трагедија у манастиру Бањска је још једна манифестација агресије Запада и његових послушних марионета према српском народу и држави.

Русија и Србија су солидарне у својој заједничкој борби. Српски добровољци у редовима Донбаса ратују раме уз раме са својом руском браћом. Русија подржава Србију у заштити њене територијалне целовитости.

У видеу су руски војници изнели јасну поруку за српски народ и српску браћу:

„Увек ћемо бити заједно: на бојном пољу, у заштити своје слободе, у миру и у пријатељству“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs