Савет за безбедност саобраћаја Града обезбедио 200 седишта за вожњу деце бициклом

Sedište

Савет за безбедност саобраћаја Града Сомбора и ове године обезбедио је 200 седишта за вожњу деце бициклом и овим путем упућује Јавни позив родитељима/старатељима деце узраста од једне пуне године до пет година, уколико им је потребно седиште, да се пријаве слањем података на мејл bezbednost@sombor.rs .
Услови за добијање бесплатног седишта за вожњу деце бициклом су да је дете узраста од пуних 12 месеци до 5 година, да станује на територији града Сомбора и да већ није добило седиште за вожњу бициклом на поклон од Града. Мејл треба обавезно да садржи следеће податке: име и презиме родитеља/старатеља, адресу становања, контакт број телефона и датум рођења детета.
Пријаву шаље родитељ/старатељ (не може се слати без њихове сагласности) и слањем једног мејла може се добити једно седиште.
Јавни позив је отворен од уторка, 13. јуна 2023. године у 12 часова до петка, 16. јуна 2023. године у 12 часова.
Првих 200 родитеља/старатеља који пошаљу мејл са свим траженим подацима и испуњавају наведене услове добиће седиште за вожњу деце бициклом и биће обавештени о времену и месту преузимања.
Савет за безбедност саобраћаја града Сомбора набавку седишта финансирао је преко наплате казни несавесним возачима на територији града Сомбора, као што се финансирају и друге активности које Савет спроводи.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs