Савет Регулаторног тела предложио чланове Привременог тела за праћење медија

Pracenje

Савет Регулаторног тела за електронске медије данас је Министарству културе и информисања предложио шест чланова Привременог надзорног тела за праћење медија током изборне кампање.

Како се наводи у саопштењу, то су Оливера Зекић, председница Савета Регулаторног тела за електронске медије, Милорад Вукашиновић, члан Савета РЕМ-а, Рајка Галин Ћертић, извршна директорка РЕМ-а, Милан Тодоровић, генерални секретар РМА-а, Стевица Смедеревац, начелник Службе за надзор и анализу програма емитера РЕМ-а и Срђан Миљковић, аналитичар пројеката у Регулаторном телу за електронске медије.

Привремено надзорно тело за праћење медија током изборне кампање, формира се на основу одлуке Владе, а у складу са Завршним документом Међустраначког дијалога о изборним условима и конкретним мерама за унапређење изборног процеса у Републици Србији.

Решење о именовању чланова Привременог надзорног тела доноси Министарство културе и информисања.

Влада Србије јуче је донела одлуку о образовању Привременог надзорног тела за пpaћењe медија током изборне кампање, у складу са договором током Међустраначког дијалога о изборним условима уз посредовање Европског парламента.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.