Саркастични видео о опозицији погодио право у мету – Ђиласови медији стали у одбрану шефа, а народ се подсетио лопова и банкрота

Opozicija

Друштвеним мрежама током јучерашњег дана почео је муњевитом брзином да се дели саркастични видео и музичка нумера непознатог аутора, којом се исмева део опозиције под контролом Драгана Ђиласа.

Интернет портал Директно који се налази под Ђиласовом контролом, одмах је кренуо у одбрану свог шефа и за кривца је оптужио ни мање ни више него председника државе Александра Вучића и то у тренутку док председник договара нове инвестиције са НР Кином.

Оно што је додатно занимљиво, Ђилас и његови новинари нису негирали суштину нумере, а то је лоповлук и банкрот до ког су државу довели. Напротив, они су ушли у оцену квалитета песме упоређујући је са хитовима ријалити звезда, ваљда истих оних које су пропагирали у Великом брату и осталим ријалити програмима које су довели у Србију.

Грађани Србије и те како знају ко је државу довео до просјачког штапа и ко сада на силу, преко улице жели да се врати у фотеље у моменту када је државна каса пуна.

Да подсетимо, у јуну 2012. године на рачуну буџета Републике Србије било је само осам милијарди динара, а само за пензије у јулу је требало издвојити 40 милијарди динара.

Видео можете погледати ОВДЕ.

За то време, док је Србија тонула, приходи Ђиласових фирми су само расли. Од 2000. до 2003. године пословни приход Ђиласових компанија био је укупно два милиона евра, а нето добит 620.000 евра.

Од момента када је ушао у политику и када је дошао на прву функцију приходи и добити Ђиласових фирми вртоглаво су расли.

Од 2004. до 2007. године приходи Ђиласових фирми износе 14.310.191.000 динара или 179.012.542 евра, а нето добит 27.759.000 евра.

Од 2008. до 2012. године приходи Ђиласових фирми износили су 32.782.416.000 динара, што је 332.133.257 евра.

И док је за Ђиласове медије срамна музичка нумера, за већински део Србије је срамна пљачка коју су спровели ликови који су опевани у нумери.

Срећом, народ у Србији памти финансијске стручњаке и експерте за приватизације из редова Демократске странке, што се и види по појединачним рејтинзима и резултатима избора.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs