Састанак Вучевића са руководством компаније „Јумко“: Напредак у развоју нове опреме за Војску Србије

Vučević

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић састао се данас у Врању са генералним директором компаније „Јумко“ Браниславом Трајковићем.


На састанку је разматран напредак у усвајању нових технологија у производни процес компаније, као и степен развоја нових производа за потребе Министарства одбране и Војске Србије.

Министар Вучевић истакао је да је задовољан оним што је чуо током састанка са руководством компаније – о пословању и плановима за будућу сарадњу са Министарством одбране и Војском Србије.

Оцењујући „Јумко“ као један од најзначајнијих привредних субјеката Србије, министар Вучевић нагласио је да је интерес Министарства одбране и Војске Србије да купује опрему и производе те компаније те да ће и у наредном периоду остати добар купац.

Анализирајући претходну годину, директор Трајковић нагласио је да је учешће Министарства одбране и Војске Србије и Министарства унутрашњих послова у пословању компаније више од 80 одсто, што говори у прилог одличној сарадњи.

Данашњем састанку присуствовали су државни секретар у Министарству одбране Немања Старовић, помоћник министра за материјалне ресурсе др Ненад Милорадовић и шеф кабинета министра одбране бригадни генерал Горан Момчиловић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs