Сајам наутике, лова и риболова од 7. до 12. априла у Београду

sajam

Сајам наутике, лова и риболова биће одржан од 7. до 11. априла на Београдском сајму, под слоганом “Исплови, забаци, улови”.
Учешће на сајму најавило је више од 100 директних и индиректних излагача.

Реч је о специјализованој регионалној манифестацији намењеној љубитељима и корисницима свих врста пловила, спортова на води и роњењу, опреме за лов и риболов, наутичке, камп и аутдор опреме.

Ова традиционална манифестација биће одржана у халама 1 и 4, најавио је Београдски сајам.

На 42. Међународном сајму наутике, лова и риболова биће представљени актуелни трендови и домети у различитим сегментима домаће и регионалне наутичке привреде и ловне и риболовне делатности, од индустријских и економских до спортских, рекреативних или туристичких.

Посетиоцима ће на располагању бити репрезентативна понуда глисера, јахти, једрилица, чамаца, скутера, бродских и ванбродских мотора, опреме за спортове на води, обуке, чартера и других елемената наутичког туризма.

Значајан део излагачког програма прилагођен је речним наутичарима, љубитељима Саве, Дунава, језера и пловних канала. Кратких рукава неће остати ни они који уживају у регатама, сплаварењу и осталим спортско-рекреативно-туристичким активностима које омогућују водни потенцијали Србије.

Према најавама, неће изостати најпопуларнији домаћи и светски наутички брендови, па ни екстравагантни и скупи модели савршених пловила, вредни више стотина хиљада евра, који, по правилу, изгледом и ценом привлаче највећу пажњу посетилаца.

Управо такви модели пронађу купце већ у првим сатима по отварању сајма, наводи се у саопштењу Београдског сајма.

Своје место под сајамским сунцем већ су обезбедили CTC Unit, Goga YCI, Inteh-V, Go Paddling, Efel Motors и други.

“Скромнијој” и публици са специфичнијим потребама биће на располагању и неупоредиво јефтинија пловила – пецарошки чамци, гумени чамци, гуме за вожњу (банане, прстенови, фотеље). Посебан сектор су скутери, за које интересовање из године у годину расте.

Ловно-риболовни сегмент сајма, који је последњих година био чак и експанзивнији него наутички, како је наведено, бројем и разноврсношћу излагача, те квалитетом експоната, по правилу успева да оправда поверење и испуни све озбиљније захтеве посетилаца.

И ове године излагачи ће понудити изузетно квалитетне артикле, укључујући и светске новитете и актуелности.

Наши највећи увозници и дистрибутери представиће ловачко наоружање, муницију и конфекцију, штапове за пецање и сав други риболовачки прибор.

Очекује се и велики број занатлија, чији су производи постали познати и тражени широм света, где год се пеца.

Наши највећи увозници и дистрибутери у овом сектору, као што су Снајпер, Каприоло, Гроф, Травар и даље носиоци излагачког програма.

Запажање не малог броја излагача је да је из године у годину приметно више оних који купују у односу на оне који дођу само да уживају у прелепом амбијенту.

Радно време сајма биће од 10 до 19 часова, а улазница ће коштати 400 динара.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs