Сајмови ЕцоФаир и Енергетика у новембру у Београду

Sajam enrgetike

Међународни сајам екологије, заштите животне средине и природних ресурса ЕЦОФАИР и Међународни сајам енергетике ЕНЕРГЕТИКА одржавће се од 28. до 30. новембар 2023. године на Београдском сајму (хала 1).

ЕцоФаир је привредно-едукативна манифестација, посвећена системима и механизмима заштите животне средине. Ове године у фокусу манифестације биће „зелена економија“, индустрија рециклаже и управљање отпадом.

Излагачким и стручним програмом обухваћени су сви сегменти заштите животне средине: земљиште, ваздух, вода, природни ресурси, као и рециклажа, комунална опрема, разне врсте еколошких услуга, примери добре праксе локалних самоуправа, невладиног сектора у области заштите животне средине.

Енергетика је регионални скуп компанија, корпорација, предузећа, институција и професионалаца у секторима који се баве електричном енергијом, угљем, нафтом и гасом, обновљивим изворима енергије, енергетском ефикасносношћу и рударством.

Излагачки и конференцијски програм Сајма енергетике обухватају све нивое ових области, од научно-истраживачког рада, преко производње и експлоатације, до обогаћивања, дистрибуције, транспорта, складиштења или непосредног коришћења природних ресурса.

У излагачком делу програма и ове године учествоваће Привредна комора Србије, а учествоваће и у организацији дела стручног програма:

– уторак, 28. новембар 2023 -Пословни форум Србија-Мађарска
– среда, 29. новембар 2023 – Конференција на тему циркуларне економије
– четвртак, 30. новембар 2023 – Презентације академских програма у области заштите животне средине и циркуларне економије

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs