Сања Драшко, СНС Нови Сад: Опозиција свесно провоцира инциденте, а онда измишља и лаже

Sanja Draško

Данас је у Будисави одржана седма по реду манифестација „Забијачка“ у организацији Месне заједнице. Скуп и не би привукао толику пажњу, да на њему није избио инцидент, између присталица микространке коју предводи Јанко Веселиновић, као део Ђиласове коалиције, и активиста Српске напредне странке.

Јанко Веселиновић на свом X профилу, брзо је поделио своју тврдњу да је нападнут. Представници Српске напредне странке, данас су хитно одржали конференцију за новинаре на којој је председница одборничке групе Сања Драшко показала и доказе, који потврђују да су заправо нападнути и повређени њихови активисти.

-Данас смо у Будисави имали наш скуп, који организујемо већ седам година за редом. То је најављен догађај који је отворен за све грађане, дакле отворен је и за Јанка Веселиновића. Иако нема ниједног члана у Будисави, он је дошао, и пошто му наравно нико не прилази, он је одлучио да свесно испровоцира, да направи инцидент. Пошто је свесно дошао међу наше, и желео да направи инцидент, кажу комшије, да је први пљунуо нашег човека. Један од наших људи је и повређен – имамо и извештај болнички.

Ђиласови насилници и силеџије вређају наше комшије, и труде се јако да спроведу њихову политику страха и застрашивања.

Српска напредна странка ће увек, у сваком моменту, на сваком кораку бити уз наше комшије и борити се за пристојну Србију – казала је Драшко на конференцији за новинаре.
Видео можете погледати ОВДЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs