Светско првенство у риболову на пловак за жене од 21. августа у Апатину

Ribolov za dame Apatin

Апатин ће, од 21. до 27. августа, бити домаћин Светског првенства у риболову на пловак за жене, где ће четрнаест најбољих женских екипа из целог света одмериће своја знања и умећа на апатинском рукавцу.
Савез спортских риболоваца Србије објавио је распоред и сатницу првенства. Жреб за извлачење „боксова” за време такмичења обавиће се у понедељак, 21. августа, у времену од 7 до 9 часова. Тренинзи почињу такође у понедељак и трајаће до петка у термину од 10 до 18 часова.
Свечано отварање Првенства предвиђено је за четвртак 24. август, од 18 часова. Такмичење стартује у суботу, 26. августа, састанком капитена и жребом, потом следи улазак у боксове и само надметање, а првенство се завршава дан, касније у 19 часова, када је предвиђено објављивање резултата и додела награда.
Организатори позивају све заинтересоване да присуствују отварању догађаја, а посебно најмлађе јер су за њих припремљене бројне награде.
Из општине Апатин апелују на све купаче и риболовце да за рекреацију и друге активности у наведеном периоду, користе другу страну рукавца.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs