Свечано отворен Дом културе у Градини

Dom kulture Gradina

Нови Дом културе свечано је отворен у Градини, а почетак рада овог здања званично су означили начелник Западнобачког управног округа Горан Нонковић и члан Градског већа за област комуналне делатности и инвестиције Ђорђе Зорић.
Мештани овог приградског насеља добили су нови заједнички простор за своја окупљања и организовање различитих активности, од културно-уметничких манифестација до стручних предавања. Градина је Дом културе добила редновирањем зграде „старе школе“, удруженим снагама становника овог насеља и Града Сомбора, који је прихватио иниццијативу и уложио средства за обнову.
Радови су текли у неколико фаза, где је прво извршена поправка крова и замена столарије, током које су замењене кровне летве, враћен кровни покривач, постављени су нови олуци, а дотрајали прозори замењени са новом ПВЦ столаријом. Затим су урађени грађевинско-занатски радови у унутрашњим просторијама, инсталације водовода и канализације и електроинсталатерски радови, а у последњој фази реновирања уређена је велика сала, спољашња фасада и израда бетонске стазе око објекта.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs