Сви вакцинисани у Охају кандидати за награду од милион долара! Објављивање добитника сваке среде

Гувернер америчке државе Охајо, Мајк Девајн, најавио је на Твитеру наградну игру за све који приме барем једну дозу вакцине, сваке среде једна особа добија милион долара.

Он је објавио да ће од 26. маја сви који се буду вакцинисали у тој држави бити кандидати да освоје милион долара, а добитници ће се објављивати сваке среде до краја јуна.

Укупно је предвиђено да се на тај начин подели пет милина долара, а новац ће се обезбедити из фонда за отклањање последица пандемије.

Извлачење организује Лутрија Охаја, а подаци се добијају преко здравственог система у комбинацији са бирачким списковима, с тим да грађани могу и сами да се пријаве уколико нису ни на једној ни на другој листи из неког разлога.

Услов је да су старији од 18, да живе у Охају и да су се вакцинисали барем једанпут пре извлачења.

  • Можда ће неко рећи, овај Девајн је луд, лутрија је бацање пара. Али једино бацање пара је пандемија и то у тренутку када имамо вакцине, написао је гувернер на Твитеру.

Један твитераш је приметио да је шанса да добијете на класичној лутрији у Охају један према 175 милиона и то ако уплатите два долара, док је овде шанса један према седам милиона и лутрија је бесплатна.

Држава нуди и награду за млађе од 18 година, али уместо милион долара они могу да освоје плаћену школарину за четири године студија на неком од државних универзитета у Охају.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије