Сви ваучери за одмор у Србији подељени за мање од два и по сата

На шалтерима пошта за мање од два и по сата примљено је свих 30.000 пријава за субвенционисани одмор у Србији, чиме је планула и трећа серија ваучера, речено је у Пошти Србије.

Ово је трећа транша ваучера која је одобрена ове године. Ваучери вреде по 5.000 динара а могу се искористити до 20. новембра.

За ове ваучере је обезбеђено 150 милиона динара, а како је изјавила ресорна министарка Татјана Матић ваучери ће моћи да се потроше у 2.230 угоститељских објеката и то до 20. новембра.

Према речима министарке, највеће интересовање за претходну доделу ваучера је било за Сокобању, Златибор, Врњачку Бању, Сијаринску Бању, Рибарску Бању, Горњу Трепчу, Бању Врујци, Kопаоник.

Матић је подсетила да је ове године прво било одобрено 100.000 ваучера укупне вредности 500 милиона динара, а затим још додатних 100 милиона динара за ову сврху.

Најновија транша је заправо трећа по реду и њоме је одобрено 30.000 ваучера, вредних 150 милиона динара.

  • Ресорно министарство је одговорило на велико интересовање грађана и ова подстицајна мера у виду туристичких ваучера веома ће значити како грађанима, тако и опоравку и развоју домаћег туризма у пост-ковид периоду, навела је министарка Татјана Матић.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије