Сви се смеју због катастрофалног возачког испита! Жена правила хаос по паркингу, а онда се закуцала у стуб

Kola

Жена у Аргентини направила хаос на полагању возачког испита.

Видео снимак ЦЦТВ-а снимљен у Ланусу у Аргентини постао је виралан на друштвеним мрежама због катастрофалног возачког испита. На ЦЦТВ снимку, који је у међувремену постао веома популаран, жена се неодлучно вози по паркингу у свом плавом аутомобилу.

Реч је о 63-годишњој жени, која је у овом аргентинском граду полагала возачки испит, али се, пошто јој није ишло, више пута пењала на тротоар, а онда притиснула папучицу гаса и забила се у стуб за расвету. Приликом судара аутомобил се преврнуо.

Позване су екипе Цивилне заштите и ватрогасци да помогну жени да изађе из возила након што се возило преврнуло. На срећу, задобила је само лакше повреде и превезена је на лечење у болницу. Њено полагање возачког испита насмејало је многе који су решили да се нашале у коментарима испод објаве која кружи свим друштвеним мрежама.

Видео можете погледати ОВДЕ.

„Да ли је положила тест“, „Погрешна педала“, „Не треба јој возачка већ аутобуска карта“, „Драго ми је што је била на полигону“, „Још мало вежбе и кренуће раде за Убер“, написали су људи.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs