Седница ГУП прекинута због провокација и бацања димних бомби екстремно левичарске политичке мањине и Брајана Брковића

Dimne bombe

Јавна седница о представљању Генерално урбанистичког плана Новог Сада морала је да се прекине, због бруталне убедљиве политичке мањине екстремно левичарских организација, који су бацали пиротехничка средства и констатне провокације и покушајима изазивања инцидента.

Међу том мањином је и Брајан Брковић, иначе који себе представља као представника омладинских организација и експерта из више области, од екологије, Генералног урбанистичког плана, а у ствари је најобичнији екстремиста и рушитељ.

Видео погледајте ОВДЕ.

Они су практично онемогућили седницу и расправу тако што су разапели траспарент „ГУП је глуп“, док су Брковић и његове присталице нас глас викали, вређали, а затим и димне бомбе и оптуживали представнике ГУ

-Овај град је мој – урлао је Брковић у наступу лудила.

ФИНАСИРАНИ ОД ТАЈКУНА, СЛУЖЕЋИ СЕ ФАШИСТИЧКИМ МЕТОДАМА

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је да је згрожен оним што се дешавало на седници ГУП и да најоштрије осуђује овакво понашање те изарзите политичке мањине која једноставно хоће да паралише град.

Десеторо људи из тих есктремно левичарских организација блокира цео град. То што ради та политичка мањина врло је слична фашистичким облицима деловања. Они могу да блокирају град, раскрснице, да малтретирају људе, не пропуштају возила, уништавању просторије СНС, билборде, блокирају рад седнице ГУП-а. Али., нажалост не ради то ова групица сама, већ све у режији Ђиласоваца чији су послушници. Поставе транспарент „ГУП је ГЛУП“. То су људи који никада нису живели у Новом Саду, и питање колико је ко од њих провео времена у њему. Себи су дали за право, а финасирани од тајкуна да зауставе развој града . Они брукају град и Европску престоницу културе, јер су без угледа, части и морала. Грађани су постали таоци њиховог безумља, мржње и есктремизма – рекао је Вучевић.

ОПАСНО, КОРИСТЕ УСТАЉЕНЕ МАТРИЦЕ

И аналитичар Бранко Радун каже да је то матрица како делују.

-Мањина која нема никакву подршку оптужује и противи се свакој одлуци. Различитом мишљењу. А своје мишљење представљају као једино исправно. Још страшније је што иза свега стоји део опозиције који користи сваку ситуацију да изазове инциденте– нагласио је Радун.

Подсетимо, Брковић је са својом неколицином ескремних левичара већ познат по бројним инцидентима, уништавању српске тробојке, али и натписима „Србе на врбе“ са потписом омладинске организације коју повезују с њим. Као тобоже еколози недељама си блокирали најважније саобраћајнице у Новом Саду. За тачно која права се боре није познато је готово на свакој слици на друштвеним мрежама са цигаретом. Брковић и његове малобројне присталице немају стално запослење. Иначе, Брковић као што је познато унук црногорског песника и изразитог србомрсца и Туђмановог заштника Јеврема Брковића.

 

ДУШАН МИЛАДИНОВИЋ – ОВО ЈЕ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ НА ДНЕВНОМ РЕДУ

Први новосадски урбаниста Душан Миладиновић пре почетка седнице изјавио је да је према плану предвиђено јавној седници комисије за планове, прочитају примедбе које су поднели грађани.

-Наши одговори који су сврстани у 3 категорије- они који се прихватају, не прихватају и они који су неосновани. Неосновано значи да није тема ГУП-а или нешто што је већ уврштено у наш план. Било је више о 12.000 примедби, а 790 се понављало. Неке су биле нечитке. Све су сврстане у 168 примедби. Комисија је сагледавала наше одговоре. Примедбе су се махом односиле на мост и приобаље, на опште градске центре и на делове са сремске стране где су клизишта, а ту смо давали условне одговоре- нагласио је Миладиновић, али је то по свој прилици због Брковића и мањине било немогуће.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.