Селаковић са Цвијановић и Тегелтијом у Бањалуци

Selaković

Министар спољних послова Никола Селаковић разговарао је данас у Бањалуци са председницом Републике Српске Жељком Цвијановић и председавајућим Савета министара БиХ Зораном Тегелтијом о политичкој и економској ситуацији у БиХ и заједничким пројектима Србије и РС, објавило је на Твитер налогу МСП.

Огласила се и председница РС на Инстаграм профилу, наводећи да је разговор, током радног ручка који су она и Тегелтија уприличили за шефа срспске дипломатије, био отворен и пријатељски.

“Разговарали смо о даљем јачању сарадње Србије и Републике Српске, реализацији заједничких пројеката, као и о актуелним политичким приликама у БиХ, у светлу јучерашње седнице Народне скупштине Републике Српске”, написала је Цвијановић.

Селаковић и директор Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону Арно Гујон, раније данас су повратничким породицама у Босанском Петровцу уручили уговоре о донацији укупно 35 стеоних јуница, у оквиру пројеката које суфинансира Управа за сарадњу са дијаспором и Србима у региону при Министарству спољних послова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs