Скрнављење тробојке у сред Новог Сада

Skrnavljenje trobojki

Брајан Брковић не престаје да провоцира српску јавност својим понашањем. Последњи у низу, толико је срамотан да овај млади Милогорац заслужује да се придружи Јадранки Барјактаревић.

Брковић се похвалио скрнављењем тробојке у Новом Саду, у непримереном покушају да заставу и надолазећи празник стави у контекст политичког деловања. Истакнути активиста Ђиласовог ССП-а живи је доказ да ивер не пада далеко од кладе, будући да је Брајан унук покојног песника Јеврема Брковића, једног од најгласнијих противника Срба у Црној Гори.

Подсећамо, део новосадске јавности позвао је полицију да идентификује особе које су осликале заставе на Лиманима, будући да су оне настале без сагласнопсти страновника ових објеката. репортери портала НС Уживо били су на лицу места и разговарали су са житељима Лимана. Они и овог пута, као и претходног апелују на надлежне да се починиоци санкционишу. Како се Брковић сам декларисао као аутор својих натписа, новосадској полицији је посао олакшан, а младом активисти у мисији против Србије, следе законом прописане казне.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs